Väx med oss

Det finns olika sätt du kan bli en del av oss, vilket som passar dig bäst avgör du. Vi är alltid intresserade av att knyta till oss drivna kompetenta personer. Vi förstår individers drivkrafter och mål, och matchar dem med Ridgebacks erbjudande i kombination med kundens behov. Där hittar vi punkten där passion, pengar och potential harmonierar – oavsett om den är som anställd, egen eller del i vårt nätverk.

Som anställd

Vi har skapat en plattform där vi kombinerar det bästa av en anställning, med många av fördelarna av att driva eget. Grundstenen i Ridgeback är att skapa bästa möjliga förutsättningar för människor att växa och på så sätt hjälpa våra kunder att växa. Ett mänskligt företag där motivation, utveckling och inspiration står i centrum tillsammans med respekt och ryggrad. Vi brukar rita vår organisation upp och ner där agare och ledning är längst ner och ansvarar för personalens framgång och välmående. Personalen har huvudansvaret för att göra det samma för våra kunder. Mixen skapar framgång.

Under vårt paraply

För dig som föredrar att vara din egen, men ingå i en större kontext. Du är fri att ha andra verksamheter vid sidan av så länge det inte konkurrerar eller påverkar oberoendet gentemot kund. Många av de som valt den här samarbetsformen har arbetat i ledande positioner i näringslivet men söker en friare roll utan att för delen stå ensamma eller begränsa sina möjligheter. Vi gör ingen skillnad när vi sätter samman team; den mest lämpade tar uppdraget.

Eller i vårt nätverk

Vi och våra kunder har ett brett nätverk av specialister som vi anlitar när uppdragen kräver det. Det är viktigt för oss att behålla vårt oberoende i rekommendationerna, därför anställer endast kundansvariga projektledare.