17 år av tillväxt

Idag är det ont om verkligt engagerade, affärsskapande generalister med erfarenhet från både management, marknad, media och försäljning. Skillnaderna ligger inte i system, utan hos de enskilda projektledarna med kapacitet att arbeta på såväl bredden som på djupet för att kunna säkerställa framgång. Många företag försöker nå sina mål med reklam och medieinvesteringar, när de verkliga utmaningarna ligger på andra områden. Därför behövs en affärsmodell som är oberoende kundens behov.

Detta konstaterade vi redan när vi startade 2007. Och det gäller än idag. Behovet av konsulter med en holistisk syn på företags förutsättningar och djup förståelse för deras affär, är större än någonsin. Långsiktigt värde skapas inte i silos.

På Ridgeback Business Development arbetar vi med människor och företag som vill växa; ofta och gärna ägarledda. För att få ägarens förtroende krävs djup förståelse för affären, en verkligt oberoende affärsmodell, gemensamma målsättningar och viljan att dela risk.

Under de senaste åren har vi utvecklats till ett nytänkande affärsutvecklingsbolag där vi inte bara är nära själva affären, utan ofta får ansvar för den tillsammans med våra kunder. Vår vision är att vara en avgörande del i våra kunders framgång. Därför kallar många oss growth guides. Till vardags brukar vi säga att vi gör människor till hjältar och att vi växer bolag tillsammans.

2013 blev Ridgeback Business Development utsett till Sveriges Starkaste byrå bland 5130 andra bolag inom kategorin ”Reklam och PR”. Kategorin affärsutveckling fanns inte när bolaget registrerades.

Om du är nyfiken på hur vår modell för att skapa tillväxt i ditt bolag, så tveka inte att höra av dig till oss

Varför heter vi Ridgeback Business Development?

En Ridgeback är en kraftfull hund med snabba rörelser, stort mod, stor arbetsvilja, intelligens och vänlighet. Den är lättlärd så länge arbetsuppgifterna är meningsfulla och har ett milt temperament. På längre sträckor är den oslagbar vad gäller snabbhet och uthållighet.

Till hjärtat är en Ridgeback omutlig, självständig individ som känner starkt för sin familj och dess trygghet. Sitt glada lynne, tillsammans med lugn, omdöme och en aldrig sviktande kärlek gör den till en god kamrat.

Vi är Ridgeback.